JU Mješovita srednja škola živinice

Odlični rezultati na Festivalu rada srednjih škola Bosne i Hercegovine

 

12.05.2024 07:40
Slika
 
Jučer, 11.5.2024. godine u Zavidovićima je održan Festival rada srednjih tehničkih i stručnih škola Bosne i Hercegovine. Tim JU Mješovita srednja škola Živinice je postigao odlične rezultate, koje navodimo u nastavku:
autoelektričar - 1. mjesto, stolar - 1. mjesto, poljoprivredni tehničar - 1. mjesto, cvjećar-vrtlar - 1. mjesto, voćar- vinogradar - 2. mjesto, frizer - 2. mjesto, šumarski tehničar - 2. mjesto,  elektromehaničar - 3. mjesto, mašinski tehničar za kompjutersko projektovanje - 4. mjesto, bravar - 5. mjesto, tehničar elektroenergetike - 5. mjesto, električar-elektroinstalater - 5. mjesto.
Rezultati izložbe radova: 
- Poljoprivredna struka - 100 bodova - 1. mjesto,
- Drvoprerađivačka struka - 100 bodova - 1. mjesto,
- Mašinska struka - 100 bodova - 1.mjesto,
- Elektrotehnička struka - 100 bodova - 1. mjesto,
- Frizerska struka - 100 bodova - 1. mjesto.

Direktor škole, Edis Čičkušić se zahvalio svimu čenicima i nastavnicima koji su dali svoj doprinos u organizaciji i realizaciji odlaska na Festival rada. Posebno se zahvalio učesnicima, takmičarima i mentorima, koji su dali veliki doprinos jačanju i predstavljanju naše škole na ovakvoj manifestaciji, a posebno hvala takmičarima i mentorima koji su osvojili visoke pozicije na ovoj velikoj smotri znanja.
Poslali smo još jednom poruku da naša škola, radnici, učenici i svi koji na bilo koji način doprinose poboljšanju kvaliteta rada, svoje vrijeme i materijalne resurse ulažu sa svrhom.
 
 
 
0 0
© 2024 msszivinice.skolatk.edu.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR